Geen categorie

Eerste Centrale Cliëntenraad gaat door

Na een hele lange zoektocht om een Centrale Cliëntenraad op te richten binnen ons centrum, ging deze week voor het eerst een samenkomst door. Met een enthousiaste groep kwamen we samen om de stem van de cliënten te versterken binnen het beleid.

Ons eerste overleg stond vooral in het licht van kennismaking en verduidelijking van de werking van de CCR. Maar ook inhoudelijk gingen we al van start met heel wat onderwerpen die werden voorgesteld om mee te nemen naar toekomstige samenkomsten.

Toen we bevroegen hoe deze eerste samenkomst bevonden werd door de leden kregen we vooral positieve feedback met veel hoop in het verdere verloop. Een mooie afsluiter kwam uit de groep met de boodschap dat we niet te snel moeten lopen maar onze tijd nemen om te groeien.