Workshops en opleidingen

Door de inzet van onze leden zowel binnen als buiten de geestelijke gezondheidszorg beschikken wij over een brede waaier van kennis. Via onze workshops proberen wij deze kennis naar buiten te brengen en andere organisaties of projecten te ondersteunen.

Deze workshops bieden organisaties de kans om aan de slag te gaan rond kwetsbaarheid, herstel, presentie, ervaringsdeskundigheid, WRAP, etc…. Onze leden delen hun kennis over deze onderwerpen, aangevuld met eigen ervaring en met voldoende ruimte voor interactie. Geen saaie theoretische uiteenzettingen, maar kennis aangevuld met ervaring en concrete voorbeelden van ervaringsdeskundigen.

Doelgroep

Onze workshops staan open voor alle organisaties die aan de slag willen rond geestelijke gezondheidszorg, ervaringsdeskundigheid, stigma, en andere verwante onderwerpen.

Interesse? Meer weten?

Indien u interesse hebt of meer wilt weten kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Wij maken onze workshops op maat van uw organisatie en vraag. Dit kan gaan van korte sessies rond een onderwerp of een project gespreid over verschillende dagen. De kostprijs van de workshop wordt aan de hand van uw vraag bepaald.